Порівняння
Додати товари для порівняння
бажання
Додайте товари в бажання

Столовий посуд

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Столовий посуд - Часті питання

Який базовий набір столового посуду на кухні?

До базового набору столового посуду на будь-якій кухні належать такі позиції: набір каструль і сковорідок (мінімум по 2 шт.); чайник; заварний чайник; набори супових і мілких тарілок, чашки, блюдця або сервіз; цукорниця, солонка, перечниця; прибори

Під час вибору столового посуду слід у першу чергу звертати увагу на матеріал виготовлення. Від його якості залежать смакові характеристики їжі. При виготовленні дешевої посуду часто допускається використання непищових складників, внаслідок чого шкідливі речовини можуть потрапити до організму. Звертайте увагу на столовий посуд із фаянсу, порцеляни, скла, нержавіючої сталі, кераміки, обробленого дерева.

Яким вимогам має відповідати столовий посуд?

Перед покупкою столового посуду слід звернути увагу на такі нюанси: на поверхні не має бути сколів, подряпин та інших пошкоджень; краї тарілок мають бути гладкими; кришки цукорниць, цукерниць, супниць та заварних чайників мають щільно закриватися; найголовніше – у столового посуду не має бути жодного запаху!

Якого кольору має бути столовий посуд?

Колір столового посуду впливає не тільки на сприйняття кухонного інтер'єру, але й на апетит та якість засвоюваності їжі. Так, для тих, хто хоче схуднути, психологи рекомендують придбати столовий посуд зеленого, синього або блакитного кольорів. Вони стабілізують надмірний апетит і допомагають насититися меншою кількістю їжі. Гурманам радять використовувати посуд білого кольору – він не спотворює смакові якості їжі. Людям, які хочуть набрати вагу, найкраще купувати посуд жовтогочервоного та помаранчевого кольорів.

 
Вгору